Tenora. Magí Canyelles Armengol va néixer el 3 de novembre de 1988 a Corbera de Llobregat. Inicia els estudis musicals amb la flauta de bec a l'Escola Municipal de Música de Molins de Rei. El 2004 accedeix al Conservatori Municipal de Música de Barcelona (CMMB), on cursa el Grau Mitjà 

.

de flauta de bec fins el 2008. Al mateix CMMB estudia tenora amb Jordi Figaró i obté el Grau Professional d'aquest instrument amb Premi d'Honor l'any 2012.

Paral·lelament, rep classes de gralla i saxòfon modern amb diversos professors. Amb la gralla, l'any 2012 obté el títol de Mestre Instrumentista Tradicional de l'Aula de Música Tradicional i Popular (AMTP) de la mà de Roser Olivé.
Actualment, cursa el Grau Superior d’Interpretació en l’especialitat de tenora a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Com a intèrpret, sovint combinant els diferents instruments que toca, ha participat en formacions d'estils tan diversos com Skaramussa (ska), La Leg Lion Orquestra (rocksteady), la Cobla-Orquestra Marina (concert, ball i sardanes) o la Cobla Nova Vallès, a més de col·laborar en altres projectes i enregistraments. Actualment, és membre d’Ambäukatunàbia (animació infantil), Band The Marxa (banda de carrer), la Big Cat (música llatina amb instruments tradicionals), Foc de Camp (música tradicional), GRALLIOLI - Grallers de Molins de Rei (grallers/ball de gralles) i la Cobla Sabadell.
També col·labora sovint amb altres grups i en enregistraments i espectacles dels formats més variats (cobles, concerts, espectacles músicoteatrals, etc).

Combinant des de ben jove interpretació i docència, ha impartit classes de flauta de bec i de gralla a diversos centres oficials (escoles municipals de música de Molins de Rei i Pallejà) i no oficials, i actualment és professor de gralla a l'Escola de Grallers de Molins de Rei, de la qual és fundador i coordinador.