coblasabadell2012La Cobla Sabadell és una associació artística formada per 11 intèrprets i un director artístic. Amb un bon nivell musical, donem a conèixer arreu de Catalunya la música més genuïnament catalana: la sardana, els balls tradicionals i la música de concert i ballables escrits per aquesta formació.

.

director bernat

Director. Bernat Castillejo va néixer a Lleida l’any 1961. Va estudiar música a l’Escolania de Sant Agustí de Sabadell i al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, on va obtenir el diploma de professor superior de flauta travessera. Va ampliar la seva formació.

Llegeix més...

Marc Riera, flabiol

Flabiol. Marc Riera va néixer a Barcelona el 1978. Toca el flabiol i tamborí a més d'altres instruments de la música antiga com el fagot i les xeremies. Va estudiar a l'Escola Superior de Música de Catalunya, on obtingué el títol superior en interpretació de fagots històrics. .

Llegeix més...

Josep Valldaura, tible

Tible. Josep Valldaura va néixer a Sabadell. Toca el tible a més del clarinet. Va estudiar als conservatoris de Sabadell, Barcelona i Superior del Liceu, on obtingué el títol de Professor de tible i clarinet. També ha tocat a diferents orquestres de música clássica, .

Llegeix més...

tible jordi

Tible. Jordi Comas... .

Llegeix més...

Elisenda Vilarubias, tenora

Tenora. Elisenda Vilarrubias Garcia va néixer el 6 de març de 1977 a Igualada. Toca la tenora a més de la tarota i l’oboè.
Va iniciar els seus estudis al Conservatori de Música d’Igualada, posteriorment els prosseguí en el Conservatori Superior de Música de Barcelona, .

Llegeix més...

Tenora. Magí Canyelles Armengol va néixer el 3 de novembre de 1988 a Corbera de Llobregat. Inicia els estudis musicals amb la flauta de bec a l'Escola Municipal de Música de Molins de Rei. El 2004 accedeix al Conservatori Municipal de Música de Barcelona (CMMB), on cursa el Grau Mitjà 

.

Llegeix més...

Ioseba González, trompeta

Trompeta. Ioseba González López de Alda, va néixer a Vitoria-Gasteiz i toca la trompeta. Va estudiar música a Vitoria i a Barcelona, on obtingué el títol superior de Professor de trompeta.
Ha tocat a formacions de diferents estils: Syrup (funky),.

Llegeix més...

trombo pere

Trombó. Pere Ferré,

Llegeix més...

Juan Andrés Gómez, fiscorn

Fiscorn. Juan Andrés Gómez Pérez va néixer el 24 de juny de 1972. Toca el fiscorn i el trombó. Va estudiar música a l’Acadèmia de la banda Maestro Gelabert d’Aspe (Alacant) i al Conservatori Superior Óscar Esplá d’Alacant. A més també ha cursat estudis de Filologia Àrab i Hispànica.

.

Llegeix més...

Àngel Fernández, fiscorn

Fiscorn II. Àngel Fernández Garcia va néixer a Badalona. Toca el fiscorn i el trombó. Va estudiar música al Conservatori de Badalona i al Superior de Barcelona. Ha tocat a la Cobla Marinada essent-ne membre des de la seva presentació el 1981 fins l’any 2001.

.

Llegeix més...